İzmir Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 06/11/2018

sibel_ozcam.png

SİBEL ŞEVİK

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜR Y.

1987 Yılında Balıkesir Merkezde doğdu. İlköğretim Kuvayi Milliye İlköğretimi, Lise Hasan Basri Çantay Lisesi, daha sonra 2008 yılında Balıkesir Üniversitesi Ebelik bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Hastane ve Sağlık Yöneticiliği Yüksek Lisans ihtisasını yaptı. 2018 yılı İşletme Lisans 4.sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir. Memuriyetime 2009-2010 Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi, 2010-2013 İstanbul Kanuni Sultan Süleyman EAH hastanelerinde çeşitli birimlerde hizmet verdim. 2013 yılından itibaren İstanbul Bakırköy Kamu Hastaneleri Mali Hizmetler Satın Alma Uzmanlığı yaptı. 2015 yılı Mayıs ayından itibaren Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

ŞENOL ÇAKI

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜR Y.

1972 Bergama doğumluyum.1993 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi nden mezun oldum.Kamu ve özel sektörün farklı kademelerinde uzun yıllar hizmet ettim.2015 Şubat ayında Dr Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı yapmaktayım.