T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi

Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 09/02/2021

Hale KAMÇI
Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdür Y.

17.05.1983 yılı Balikesir Edremit doğumludur.2006 yılında Ege Üniversitesi Ödemiş  Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Pedagojik Formasyon eğitimi aldı.2007-2013 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde ,2013-2016 yılları arasında ise Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde  çeşitli birimlerde hemsire ve birim sorumlusu olarak görev yaptı. 2016 yılında Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesinde göreve başladı.2020 yılı temmuz ayından itibaren  Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.Evli ve iki çocuk annesidir.