12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Sempozyumu
18 Mayıs 2024

Hastanemizde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında düzenlenen Sempozyumuza Bergama Belediye Başkanımız sayın Prof Dr. Tanju ÇELİK ,ilçe sağlık müdürümüz sayın Dr. Malik DOĞAN,İzmir Kamu Hastaneleri hizmetleri Başkan yardımcımız sayın Dr. Eşref OKUNAKOL değerli hocalarımız Prof .Dr. Melek ARDAHAN,Prof .Dr.Esra AKIN ,Prof .Dr.Levent B. KIDAK,hastanemiz başhekimi Uzm.Dr. Osman HİMMETOĞLU, Dikili Devlet Hastanesi başhekimi sayın Dr. İlknur İNANLI ile hastane yöneticileri ve Dikili, Kınık ,Aliağa Devlet Hastanesi ebe ve hemşireleri katılım sağladı. Bergama güzel sanatlar lisesi müzik ögretmenleri;Bilge ACILIKAYA ve Hacer TEKE çok değerli katılımcılara müzik dinletisi sundular. Ayrıca sempozyumumuzda çalışma arkadaşlarımız Ebe Duygu KARABULUT,Fizyoterapist Melisa ÖNCÜ'nün yağlı boya tabloları ve Sağlık memuru Adnan AKTAŞ'ın el sanatı eserleri sergilendi. Hemşirelik mesleğinin tarihsel gelişimi ve geleceği ile ilgili sunumların yapıldığı etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.
düzenlenen Sempozyuma ait fotoğraflar için tıklayınız.